blog på bridge.no

 

 VÅR BLOGGERE...


Lars Arthur Johansen

Kristoffer Hegge

Sten Bjertnes

 

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pen seier mot Irland


I dagen siste runde spilte Norge mot vertsnasjonen Irland. Etter en god start med 19-0 på få spill, greide irene å holde avstanden og Norge vant kampen 19-11.
Kampliste Norge-Irland.

Damene slo også Hellas. Det lå lenge ann til tap mot de greske damene, men en strålende avslutning ga norsk seier med 17-13 - +20 IMP på de siste fire.
Kampliste Hellas-Norge.

Storseier mot Bulgaria


I midtkampen fikk vi se revolverbridge ved begge bord. Bulgaria ble slått 23-7 i en kamp der det ble omsatt i gjennomsnitt på 7,6 IMP pr. spill. Det hele startet katastrofalt dårlig. Norge lå under 36-4 etter 6 spill. Til slutt vant Norge 95-57.
Kampliste Bulgaria-Norge.

Om det norske laget fikk det til å gli mot Bulgaria så ble de slaktet av Israel i kveldens siste kamp som gikk på BBO.
Kampliste Israel-Norge.

Det åpne laget vant sin kamp mot Hellas. Etter en helt ok start svarte grekerne og det så ut til å gå mot butt kamp, men solid norsk spill på slutten ga 18-12 seier - +27 IMP på de siste fire spillene.
Kampliste Norge-Hellas.

Tap og seier for veteranlaget


I mandagens to siste kamper ble det tap først for Frankrike med 11-19, men så ble det seier 20-10 mot Skottland.
Kampliste Norge-Frankrike. Kampliste Norge-Skottland.

I en lavtscorende kamp mot Danmark tapte våre veteraner med 19-11. Danmark topper denne klassen.
Kampliste Norge-Danmark.

Mandag


En meget viktig dag for de norske farger. Resultater og running score finner du her. Se scorecard for kampen ved å følge lenka.

Åpen
Norge har en tøff og meget viktig dag. De starter mot Hellas. Deretter er Bulgaria og Israel motstandere. Kampen mot Israel går på BBO.

Damer
Det begynner å haste litt for damene dersom de skal ha en sjanse på en plass blant de seks. I første kamp er Hellas damenes motstander. Damene har frirunde før laget møter Irland i dagens siste kamp.

Veteran
Våre seniorer starter dagen med to av de beste lagene. Danmark er motstander i første kamp. Deretter Frankrike for så å avslutte med Skottland.

Bulletiner fra EM


Bulletinsiden finner du her.

Nye seire til åpen og veteran


Det ble to seire og et tap for de norske farger i søndagens ene kamprunde.

Åpen
Vårt lag fikk en forferdelig start. 0-24 etter 6 spill mot laget som er nestsist. Etter å ha misset å komme i storeslem i ruter/spar og ikke greide å bete 6 kl. der det måtte hjerter i utspill i åpent rom, ble fortsettelsen meget bra. Det kom nesten bare plussscorer fra begge rom. Norge snudde kampen til 20-10 seier.
Kampliste Norge-Skottland.

Damer
Det ble en tilsvarende dårlig start for damelaget også med 0-28 etter 6 spill. Litt etter litt kjempet laget seg inn i kampen, og det var jevnt før de siste fire spillene. Der ble det store utbetalinger og 0-26 i IMP og dermed 9-21 tap.
Kampliste Tyrkia-Norge.

Veteran
Gamlegutta fikk en strålende start og ledet snart 30-0. Så kom det noen store tapsspill og kampen var nesten helt jevn igjen. En utgangssving på siste spillet ga 11 IMP og 17-13 seier. Veteranlaget har startet bra og etter tre kamper så ligger de på 6. plass. Danmark og England er i delt ledelse.
Kampliste Norge-Wales.

Det spilles bare en kamp i alle klasser søndag.I åpen klasse møter vårt lag Skottland. Damene spiller mot Tyrkia og veteranlaget har Wales. Følg lenkene for å få running score fra klassen! Vil du se kamplista så klikk på bordnummeret til venstre på sida!

Veteranlaget med god start


I lagets andre kamp ble det uavgjort mot Sverige. Norge ledet mye av kampen, men på det nestsiste spillet stoppet svenskene i utgang der det norske laget kom i slem - noe 6 andre bord i veteranklassen også gjorde - og 11 IMP ut.
Kampliste Norge-Sverige.

Veteranlaget startet mesterskapet først i dag. Laget fikk en god start med seier over Italia i første kamp. Det ble til slutt en pen 19-11 seier.
Kampliste Norge-Italia.

Endelig en opptur


Det var våre granner i øst som fikk unngjelde for det store norske tapet mot Tyskland. Seieren kunne fort blitt enda større om ikke Boye Brogeland hadde valgt en meget aggressiv åpning på siste spillet. De kom i en håpløs 3NT og gikk tre sonebeter - 10 IMP til Sverige. Fram til da var Norge både gode og litt heldige. Uansett så var dette en meget viktig seier som til slutt ble på 20-10 (59-33).
Kampliste Norge-Sverige.

Det åpne laget gikk på et stortap i dagens første kamp mot Tyskland. Norge scoret de første IMP i kampen, men deretter var det bare Tyskland og de vant med solide 58-13 i IMP etter en meget god kamp. I avslutningen av kampen ble det en disputt mellom to spillere på de to lagene, og begge lagene ble tildelt et halvt VP i straff for dårlig oppførsel.
Kampliste Norge-Tyskland.

13-17 mot Italia


Norge møtte atskillig hardere motstand i ettermiddagens kamp mot Italia som tok en klar ledelse fra start. Etter hvert så kjempet det norske laget seg inn i kampen, men i tidsnød i åpent rom ble en utgang spilt bort og Italia vant med 41-32 IMP.
Kampliste Italia-Norge.

Norge slo Spania stort i lørdagens første kamp. Det urutinerte spanske laget var ikke redde for å melde og scoret 38 IMP, men måtte betale ut hele 80. Det var mange store spill i denne kampen. Ingen av lagene greide imidlertid å melde en god 7hj som ikke kunne betes. Det var to gode lister fra Norge, og spesielt Stine Holmøy-Gunn Tove Vist sin liste var det lite å utsette på.
Kampliste Spania-Norge.

Veteranklassen starter lørdag


Lørdag skal også veteranene i gang. Det norske laget starter med først Italia og så Sverige i lørdagens to kamper. Det er 19 deltakende lag som i dameklassen, og det spilles full serie.

Åpen
Laget har to meget viktige kamper lørdag. Først møter de Tyskland (# 5) og deretter Sverige som leder pulja. Stillingen i pulje A:
1. Sverige         173
2. Israel            172
3. Italia             171
------
11. Norge         130
Oppsettet for runde 10 og sammenlagtstilling for pulje A (følg lenka).

Damer
Det blir spennende å se om det norske damelandslaget greier å reise seg igjen etter stortapet fredag kveld. Motstandere er Spania og Italia som er to lag som ligger bak Norge. Stillingen i dameklassen:
1. Sverige         133
2. England        132
3. Tyrkia            128
------
12. Norge            97
Oppsettet for runde 8 og sammenlagtstilling for dameklassen (følg lenka).