blog på bridge.no

 

 VÅR BLOGGERE...


Lars Arthur Johansen

Kristoffer Hegge

Sten Bjertnes

 

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Viktig fredag for det åpne laget


Åpen laget vårt må begynne å sanke VP nå før en blir for langt bak. Fredagens kamper starter mot Tyrkia (som er # 5) deretter er det Latvia som også ligger foran Norge (# 8), før en avslutter med Belgia som er nestsist i pulja.
Norge spiller mot Latvia på BBO kl. 14.30 norsk tid.

Mesterskapets tøffeste dag for de norske damene


Fredag blir de norske damenes "manndomsprøve" i dette mesterskapet. De møter i tur og orden Sverige (# 5 etter fire runder), England (# 3) og Frankrike (# 2) på fredag. Dette er også den eneste dagen med tre kamper for det norske laget og det mot tre av de aller sterkeste motstanderne i damefeltet.
I kampen mot Sverige stiller vi med Holmøy-Vist i åpent rom og Brogeland-Svendsen i lukket.

I fredagens siste kamp mot Frankrike kl. 17.40 norsk tid spiller Norge på BBO.

Liten seier til Italia


Akkurat nå spiller Norge mot Italia i åpen klasse på BBO. Italia leder litt før de siste 4 spillene. 23-15 i IMP til Italia med tre spill igjen.
Sluttresultatet ble 17-13 til Italia etter at de fikk en stor sving inn på slutten, men resultatet i spill 3 er blitt korrigert i lukket rom. I stedet for 3h med 10 stikk for Italia som ble registrert på BBO så var det en bet og 100 til Norge. I kamplisten som det er lenket til nedenfor så er ikke IMP scoren korrigert til 5 IMP for Norge i stedet for 2 IMP til Italia som det står.
Kampliste Italia-Norge.

Norge spilte ikke i 5. runde da de hadde bye. Stillingen i Norges pulje før dagens siste kamp (som pågår i skrivende stund) finner du her. Merk altså at Norge skal ha 2 VP mer og Italia 2 mindre.

Dagens siste kamp gikk mot Ukraina. Først i den siste fjerdedelen av matchen ble det litt fart i omsetningen. Dessverre gikk det meste i mot for det norske laget. Ukraina meldte en helt hårreisende hard lilleslem i hjerter som ikke kunne betes da det satt silkefint. Noe feil ble det også selvsagt. Det vil seg ikke for de norske guttene.
Det ble 19-11 tap. Kampliste Norge-Ukraina.

Storseier mot Tyskland og tap mot Nederland


Når fire spill gjenstår leder de norske damene med 23-7 (54-16 IMP). Vi håper de følger slagplanen med å ha ekstra fokus på spillene 17-20.
Det ble storseier til Norge uten svinger på slutten med IMP score 55-15.
Kampliste Tyskland-Norge.

I neste kamp skal Norge på BBO mot Nederland. Kampen starter kl. 14.30 norsk tid.

Det norske laget gjorde seg absolutt ikke bort i mot sterke Nederland i BBO-kampen. En misset utgang og slem på slutten førte til 11-19 tap. Utgangen var meldt og vunnet ved 11 av 18 bord. Slemmen ble meldt og vunnet ved 5 av 18 bord. Ellers var det norske laget Holmøy-Vist og Brogeland-Svendsen fullt på høyde med sine mer meritterte motstandere.
Kampliste Nederland-Norge. Norge ligger på en 10. plass etter fire runder. Sammenlagtstillingen finner du her.

Storseier mot Portugal, men stortap i dagens siste kamp


Vårt lag i åpen klasse startet i rama og BBO mot hjemmenasjonen Irland i første kamp. Norge stilte med Boye Brogeland-Frode Nybo i åpent rom og Jan Tore Berg-Odin Svendsen i lukket. Kampen ble jevnspilt der Norge avsluttet godt og hadde to utgangssvinger inn. Det var en lavtscorende kamp der Irland vant 34-30 i IMP og dermed 16-14.
Kampliste Irland-Norge.

Portugal var neste motstander som ble et lett bytte for det mer rutinerte norske laget. Det ble til slutt 23-7 seier etter å ha tapt et par småsvinger på slutten.
Kampliste Portugal-Norge.

Ungarn har også i tidligere mesterskap vært en vanskelig motstander for Norge. I dennne kampen gjorde de det meste riktig og veldig lite stemte for det norske laget.
Kampliste Ungarn-Norge.

Her finner du resultater også med lenke til "running scores".

God start for damene, men stortap i andre kamp


Etter en sterk avslutning slo Norge Østerrike med 19-11. Norge stilte med Marianne Harding-Ann Karin Fuglestad i åpent rom og Tonje Brogeland-Tone Svendsen i lukket rom. Østerrike ble nr. 8 på plassen foran Norge i det foregående mesterskapet i Ostende.

Norge fikk en meget godt start mot Østerrike og ledet med 29-1 etter 8 spill. Medvirkende til den store ledelsen var gode vurderinger ved begge bord på spill # 4. Våre jenter tok inn doblede beter ved begge bord. Dessverre så kom det en dårlig periode og ledelsen skrumpet inn til 16-14. Heldigvis så avsluttet vi mesterlig med 17 IMP inn på de to siste spillene.

Her er noen lenker:
Resultatside med "running scores".
Kampliste Norge-Østerrike.

Dagens andre kamp for damene ble et sett der veldig mye gikk gal vei. En del egne feil og flere heldige spill for Bulgaria der deres sterke kløversystem passet godt til kortene.
Kampliste Norge-Bulgaria.